Jij en je partner

Online relatietherapie

11 november 2019
Carla van Loon integratief therapeut en (team)coach

Vanaf 21 november bied ik 2 dagen per week online relatietherapie aan. Op donderdag en vrijdag van 18.30 – 22.30 uur. Voordeel is dat jullie vanuit huis kunnen inbellen en dat het in de avonduren kan plaatsvinden.

Relatietherapie is er voor jullie, als je voelt dat jullie relatie steun nodig heeft, of je verdieping zoekt in je relatie.

Als je steun zoekt omdat je niet zeker weet of jij bij je partner wil blijven, of andersom. Als je bang bent dat je elkaar los gaat laten. Als je niet meer goed weet wie je zelf bent in je relatie. Als je niet meer helder hebt hoe je er samen uit kunt komen en waar je naartoe wil groeien.

Maar relatietherapie kan ook als je merkt dat de basis tussen jullie wel goed is. Als je elkaar kent, misschien veel hebt meegemaakt en weer voor elkaar wil kiezen. Als je diepgang wil en je het idee hebt dat een therapeut je daarin kan raken, in beweging zetten naar een weg die jou en je partner (en je gezin?) doet groeien.

Hoe werkt het:
Online relatietherapie verloopt via beeldbellen van whatsapp of Skype. Dat kan via een telefoon of via je computer (als je liever een groter scherm hebt). Het is fijn als je aan een tafel zit zodat je ook iets kunt opschrijven. Heb je kinderen? Plan deze afspraak dan wanneer de kinderen slapen of vraag een oppas zodat jullie ongestoord de begeleiding kunnen volgen. En zorg dat het voor de kinderen ook helder is wat jullie aan het doen zijn. In deze blog lees je daar wat informatie over.

Je ontvangt, ieder voor zich, een intake formulier. Daarna volgt een individueel intakegesprek en dat gesprek is kosteloos. Dan kunnen we dieper ingaan op je behoefte, verlangens, zorgen ed.  Na de intake kunnen jullie besluiten of je wel / niet de relatietherapie wilt opstarten.

Kosten:
Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Met uitzondering van CZ die (een deel) van de kosten gaat vergoeden. Neem even contact op met CZ over de exacte voorwaarden. De kosten voor online begeleiding zijn lager dan de begeleiding in de praktijk. Namelijk 65,- ex btw per uur.

Over mij:
Ik ben integratie therapeut en relatietherapeut met een zelfstandige praktijk. Dit jaar verzorg ik geen individuele therapie, omdat ik een jaar in Portland, Amerika woon. Relatietherapie is een een prachtige vorm van begeleiding die heel goed mogelijk is via E-Health. Meer info over mij: about me. 

Wil je gebruik maken van deze vorm van relatietherapie, en een vrijblijvend intakegesprek inplannen? Het intakegesprek kunnen we per direct inplannen.

Mail me aub: info@dichtbijvrij.nl

Carla van Loon
Relatietherapeut 

Relatietherapie Breda

 

Misschien vind je dit ook leuk