Klaarlichte dag

Relatie intensive “Klaarlichte dag”

6 oktober 2020
Breda relatietherapie

EEN SUPER MOOI PROGRAMMA VOOR KOPPELS. OM JE RELATIE TE VERDIEPEN EN VERSTEVIGEN. LICHT EN LUCHTIG EN TOCH KOMEN TOT DE KERN.

Het wordt een klaarlichte dag omdat je vanuit verschillende perspectieven naar je relatie gaat kijken. Omdat we licht zetten op dat deel dat in de schaduw was. Het zal je inzicht geven waardoor jij zelf weer richting vindt. En jullie samen de dingen weer net wat anders kunnen aanpakken.

Een programma op maat voor 2 of 3 koppels. Zodat je ook herkenning kunt vinden bij elkaar. Het programma bestaat uit 1 of meerdere dagen en is volledig op maat voor jullie. Ik probeer koppels te bundelen die iets kunnen leren van elkaar of elkaar aanvullen.

Meer info over dit programma vind je hier.

 

Relatie intensive in Breda

We zullen ons deze dag(en) verplaatsen en inspirerende collega’s bezoeken.  Doen, en leren tegelijkertijd! Afgelopen periode heb ik een clubtoertje gehouden onder mijn boeiende vakgenoten. Gekeken en besproken welke professionals mij kunnen bijstaan om jou te voeden en te doen bewegen.

Mijn naam is Carla van Loon en ik ben al jaren relatietherapeut. Ongelofelijk mooi werk. Ik geniet van onze intense gesprekken en jullie openheid en vertrouwen. Ik ben als integratief therapeut en relatietherapeut actief in mijn eigen praktijk. Ook ben ik sinds 2017 leertherapeut voor BGL coachopleidingen en verzorg ik lessen voor Hogescholen.
Kenmerkend van mijn manier van werken is dat ik contextueel / systemisch werk met aandacht voor eventueel trauma. En dat ik uitga van de talenten en kracht van mensen.

 

Ik merkte in de praktijk dat sommige koppels behoefte hebben aan een programma van een hele dag, of meerdere dagen. Diepgaand samenzijn zonder de afleiding van de waan van de dag. Jezelf kunnen terugtrekken met je partner om zo de verbinding te (her)vinden. Daarom een programma van een volledige dag, of meerdere dagen.

Meer info over de gewone relatietherapie sessies vind je hier.

retraite relaties

 

Praktisch

Je krijgt allebei afzonderlijk een intakegesprek. Daarin gaan we dieper in op de problemen die spelen, je verlangens, jullie kracht  en wat je wil bereiken. Het intakegesprek is gratis.

De kosten per dag zijn: 450,- ex btw per koppel.

Dat is exclusief lunch, of diner. Ik ga met jullie bespreken wat jullie voorkeuren hierin zijn.

De zorgverzekeraar vergoed geen relatietherapie. CZ geeft daarentegen aan relatietherapie wel gedeeltelijk te vergoeden.

REACTIES

  • “Carla van Loon is als therapeut een goede luisteraar, een persoon die je begrijpt en ingaat op jouw behoeftes. Oordeelt niet, maar doorziet je als persoon. Ze draagt allerlei therapievormen aan en schat in welke therapie bij jou past. De afwisseling van verschillende oefeningen maakt dat ik altijd weer nieuwsgierig en gemotiveerd ben.”
  • “Carla is als relatietherapeut open, vertrouwd, doortastend, confronterend, begripvol.”
  • “Ik had nog nooit een coaching sessie gehad, en had behoorlijke weerstand om over mijn privé zaken te praten. Als logisch denkende man lijkt me dit ook niet zo vreemd. Het was even wennen maar al snel merkte ik dat de communicatie tussen ons intensiever is, dan het ooit had kunnen zijn. Uiteindelijk zijn we een behoorlijke stap verder naar elkaar gegroeid door wederzijds begrip en houden we nog meer van elkaar dan we al deden.”

 

Carla van Loon relatietherapeut

Carla van Loon relatietherapeut.

Uiteraard is dit programma toegankelijk voor iedereen, ongeacht ras, godsdienst, seksuele voorkeur, gender, leeftijd, lichamelijke mogelijkheden. Vegan, allergie? You tell me, en wij houden daar rekening mee!

You Might Also Like