Jij en je werk Jijzelf

Gratis psychologische steun vitale beroepen

21 maart 2020
gratis psychologische steun

Jullie zetten je op dit moment hard in voor ons. En wij zijn er voor jou. Door deze periode aan jullie gratis online psychologische steun te bieden.

We beseffen heel goed dat deze tijd veel van jou vraagt. Een tijd van aanpakken, doorpakken, vanuit jouw professionaliteit. Ondertussen zul jij net als ieder ander mens je eigen zorgen hebben. Het is wellicht fijn als je kunt praten met professionals die je kunnen steunen om nu zo goed mogelijk de balans te houden.

  • Dat kan in de vorm van simpelweg van je afpraten. Delen wat je hebt gezien, gehoord, gevoeld, gedacht.
  • Het kan zijn dat je tijdelijk begeleiding zoekt om een ordening te vinden in alles wat nu aandacht vraagt.
  • Maar het is ook mogelijk dat je ons wilt betrekken omdat je verbinding wilt houden met je gezin of familie en daar onbegrip, afstand, angst of andere vragen leven.

Wie ben ik?
Ik ben Carla van Loon en ben ervaren integratief therapeut. In mijn reguliere werk richt ik mij tevens op professionals in jouw werkveld. Zie hier de informatie. Ik ben opgeleid om te werken met de volgende interventies:
– EMDR
– EFT
– Traumatherapie
– Mindfulness
– Oplossingsgericht werken
– Hypnotherapie
– Relatietherapie

Of neem contact op met Marco:
Deze collega heeft een zelfstandige praktijk in (relatie)therapie en zet zich komende tijd ook vrijwillig in.
– Marco Schijf van praktijk Janssen Gestalt.

Marco is verbonden aan Avans Hogeschool als supervisor en docent voor verpleegkundigen en werkt naast zijn eigen praktijk nog voor een organisatie ter begeleiding van mensen met niet aangeboren hersenletsel. Een hele betrouwbare collega.

Hoe werkt het?
We bellen via Skype, Teams of Therapieland. Je ontvangt een intake formulier dat voor deze periode ingekort is, omdat we voornamelijk jouw basisgegevens nodig hebben en dat je weet wat jouw rechten zijn, en onze plichten.

Weet dat je gebruik kunt maken van ons aanbod, op de wijze die bij jou past. Dat kan een eenmalig gesprek zijn, het kan ook zijn dat we jou een poosje volgen en begeleiden.

Wie?
Onder de vitale beroepen hoort uiteraard zorg, politie en onderwijs. Maar ook de supermarktmedewerker die zich nu voor ons in blijft zetten of bv de journalist die het werkt daadkrachtig voort blijft zetten.

Wanneer:
Tot 1 juni verzorgen wij de begeleiding gratis voor jou. Van juni t/m september ontvang je van ons 2 gratis gesprekken. Daarna is onze praktijk weer bereikbaar onder de reguliere prijsafspraken.

Bereikbaar:
Neem contact op met de therapeut van je voorkeur. Ben ik dat? Dan graag het eerste contact per email. Wij verzorgen op dit moment ook onze kinderen of ouders, dus het is fijn dat we jou kunnen mailen wanneer dat schikt. Ik neem nog dezelfde dag contact met je op, en ben 2 tot 3 dagdelen per week beschikbaar.

Alle goeds,

Carla van Loon
info@dichtbijvrij.nl 

Misschien vind je dit ook leuk